Mascha Gesthuizen Auteur

Blogpost: Mascha Gesthuizen

Auteur aan het woord

Een korte nacht.
Drie keer de kledingkast door.
OV-kaart.
De juiste trein op het juiste perron. 
Het adres van de lokatie. 
Een dosis doorzettingsvermogen voor het vinden van de juiste deur. 
Vertrouwen in het koffiezetapparaat van de studio. 
Een camera. 
Krukken om op te zitten. 
Een goede cameraman. 
Een gezellige interviewer. 
Werkende microfoontjes. 
Tijd voor een geruststellend babbeltje. 
Een valse start. 
Een drie kwartier durend ontspannen gesprek. 
Water. 
Ontmoeting met een groot deel van de crew. 
Friet met mayonaise. 
Fanta. 
Opnamecheck. 
Zucht van opluchting dat alles er goed opstaat. 

Dit zijn de ingrediënten voor een tv-debuut van een onbekende auteur die recent is gedebuteerd. Elke dag doe ik weer nieuwe ervaringen op omdat in mei mijn eerste roman is verschenen. Deze ervaring staat natuurlijk met stip op één. Niet omdat het tv is maar omdat het zover ligt van wat ik eerder deed. Waar je als huisarts afwachtend bent en de mensen naar je toe laat komen met hun hulpvraag, is nu het doel naar voren te treden om in het middelpunt van de belangstelling te gaan staan. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen maar ik heb er echt van genoten. 

In september 2018 werd driemaal het interview uitgezonden waarin Bert van Galen en ik in gesprek gaan over depressie, het huisartsenvak en mijn debuutroman ‘Halverwege het einde.’ 82fc97c9-49c4-45cf-ae5e-1072b99aa9d9.jpg?w=1100 Beluister de geluidsopname hier:Audiospeler00:0000:00De volledige opname met beeld is te groot en kan ik vooralsnog niet op deze site plaatsen.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Auteur aan het woord

Gesponsorde boeken