Auteur in de spotlight!

Beste lezers en volgers,

Altijd al willen weten wat mijn lievelingskleur is? Of wil je gewoon weten wat voor scheldwoorden ik een hekel aan heb, als ik uberhaupt wel recht heb van spreken met de grofgebekte personages uit mijn verhalen. Of vroeg je je gewoon af wat ik zo leuk vind aan het schrijven van fantasy? Lees dan gauw het interview dat Ursula Visser, auteur van onder andere Terra Nova en The Dragon Queen, bij me heeft afgenomen.

https://ursulavisser.com/2018/08/18/schrijver-in-de-spotlight-owan-drake/

Bedankt Ursula Visser, voor de tijd en moeite. Hopelijk levert dit jou ook weer nieuwe websitebezoekers op. 

Verder staat de link naar mijn gratis ebook natuurlijk ook in het interview, maar omdat ik per se vijf honderd woorden moet hebben (Ja, is eigenlijk vijfhonderd, maar zo is het toch een extra woord) en ik niet de hele blogpost vol wil proppen met bla bla bla bla bla bla, gebruik ik die link om het nog even te rekken. Zucht... weet je, mijn telefoon werkt totaal niet mee, klik maar op de blogpost.

Reacties op: Auteur in de spotlight!

Gesponsorde boeken