Kevin_P Auteur

Blogpost: Kevin_P

Auteur Michiel Janzen recenseerde Kolberg

Michiel Janzen, de auteur van "Hitlers geheime Ardennencommando", recenseerde mijn boek "Kolberg". Hieronder een fragment + link naar zijn bespreking:

"Kevin Prenger heeft werkelijk veel onderzoek verricht om dit verhaal naar boven te halen. Tot in detail weet hij gebeurtenissen te beschrijven. Zijn werkzaamheden bij TracesOfWar zullen hem hierbij goed van pas zijn gekomen. Dankzij zijn prettige schrijfstijl behoudt het verhaal vaart. Ik heb genoten van de achtergrondinformatie en levensbeschrijvingen. Hoe wreed de geschiedenis ook is, het maakt hem niet minder interessant. Toen de laatste Duitse bewoners in de loop van 1945 uit de vernielde stad verdwenen, werd ook een tijdperk afgesloten. Een periode uit de Duits geschiedenis die voor mij nagenoeg onbekend was. Ik heb genoten van dit boek. In drie dagen heb ik het uitgelezen. Kolberg is een prachtig verhaal."

Lees verder op: https://www.hebban.nl/recensie/daeg2012-over-kolberg
Lees verder op mijn site

Reacties op: Auteur Michiel Janzen recenseerde Kolberg

Gesponsorde boeken