Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Barok Interieur nr 2 is door naar de 2de ronde en heeft jouw stem nodig om genomineerd te worden! ( + eindejaarspromo boeken!)

Een tijdje geleden plaatste ik al een blogpost over het coverschilderij van mijn 2de verhalenbundel, Tijd M.A.N.CHine. Zou het lukken om via de publieksstemmen mijn schilderij in de 2de ronde van deze grote, landelijke kunstwedstrijd te krijgen? JAWEL! Onder anderen dank zij jullie stemmen, is dit gelukt!

Hoe gaat het nu verder?

60 van de 230 werken zijn nu overgebleven. Hiervan zullen 12 werken een nominatie van de vakjury krijgen, en 3 via de publieksstemmen. Daarna zullen nog 10 werken extra geselecteerd worden voor de tentoonstelling in het CODA museum te Apeldoorn, Nederland. Momenteel sta ik inderdaad nog op de derde plaats, maar dat moet zo blijven tot het einde van de stemronde: 30 november.

 
Als je mijn werk goed genoeg vindt om een nominatie te krijgen én in het CODA-museum tentoongesteld te worden, dan vraag ik je om voor een laatste keer je stem uit te brengen via onderstaande link. Via deze link kom je rechtstreeks op het stemformulier terecht.
Je krijgt na het invullen van dit formulier een bevestigingsmail met een validatielink, die je zeker niet mag vergeten aanklikken. Aangezien deze mail van een noreply-adres komt, kan hij heel makkelijk in je spam-box belanden. Zie je hem niet binnen de 15 minuten na het stemmen, dan neem je daar best een kijkje. Na het aanklikken van de validatielink moet je nog even aanvinken wel of geen nieuwsbrief te willen, en daarna moet je op ‘bevestigen’ klikken. Pas dan is je stem geldig! 
Het CODA-museum is een heel groot en gekend museum, dus het zou helemaal geweldig zijn om een werk daar tentoon te kunnen stellen!   

Alvast hartelijk bedankt, want ook in de eerste ronde waren jullie reacties en steun hartverwarmend, vooral omdat zoveel mensen lieten weten dat ze hun stem uitbrachten niet omdat ik het vroeg, maar omdat ze het werk zo mooi vonden!

De  link naar het stemformulier: www.penstewart.com/stem  

Hierbij ook nog eens  mijn  website ter info, want in nov. en dec zijn mijn beide boeken als eindejaarspromo samen te koop voor 30 euro: www.penstewart.com

Veel groeten, en liefdevolle eindejaarsmaanden toegewenst!
liefs, PenLees verder op mijn site

Reacties op: Barok Interieur nr 2 is door naar de 2de ronde en heeft jouw stem nodig om genomineerd te worden! ( + eindejaarspromo boeken!)

Gesponsorde boeken