Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Belaagd en belasterd!

De bagger die je als auteur soms over je heen krijgt van sommige online reaguurders: je bent geen ECHTE schrijver (...) je bent schaamteloos (...) schrijf eens wat met inhoud (...) ik heb niets aan je valse, ongemeende reacties (...) heb je een bord voor je hoofd, of zo? (...) je werk is een onleuke, smerige afknapper (...) aanmatigend (...) wereldvreemd (...) voorbij alle grenzen (...) hoe durf je hier als man een mening over te hebben? (...) blaaskaak (...) nietszeggende, arrogante, veroordelende kwibus. Enzovoort... Dan vraag ik me wel eens af: waarom? Vermoedelijk omdat ik weiger mijn mond te houden en er niet veel voor voel mijn reaguurders te bevestigen in hun eigen, comfortabele gelijk. Nou, dat is dan jammer. Voor hen, want ik ben als schrijver niet van plan mijn mond te houden en blijf schrijven zolang ik kan. Dus, beste reaguurders, wen er maar aan. En voor alle fans/lezers/geïnteresseerden, mijn boeken zijn nog steeds te koop. Oordeel vooral zelf. 

Reacties op: Belaagd en belasterd!

Gesponsorde boeken