Ben d'r weer!

Goede avond allemaal,
Vandaag 28-02-2019 laat ik weer even van me horen. Van 24 t/m 27 februari was er geen blog, ik had er eventjes geen zin in. Ik heb in deze dagen toch niet veel gelezen, want in deze dagen had ik het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas uitgelezen, daarmee ook het einde van de serie en had even nodig om het te verwerken. Ook The Walking Dead episode van deze week hielp ook niet echt. Vond het een goede aflevering en ging er gelijk over na denken. Ben gisteren meegegaan met m'n moeder naar de tandarts (ze wilde dat ik gezellig mee ging) en heb m'n rug gestoten tegen een hoek en nu heb ik een blauwe plek op mijn onderrug. Voor de rest waren het de dagelijkse dingetjes.
Ga nog wel even vermelden wat ik deze dagen gezien en gelezen heb.

TV-serie:
The Walking Dead seizoen 9 episode 11.

Boek:
(Verder gegaan) 86 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas (uitgelezen.)

Van het e-book Kingdom of ash ga ik geen recensie schrijven (priveboek.) Ik ga niet meteen beginnen met haar andere serie ACOTAR, want ik wil de serie die ik net uit heb gelezen verwerken.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Februari: Lees een populair leesclubboek. Kan nog niet veel van het boek zeggen.

(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit het e-book Koninginnen van Kendare Blake en ben daarmee nu op blz 80.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ben d'r weer!

Gesponsorde boeken