Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ben gebroken

Goede avond allemaal,
Vandaag 18-11-2018 was een vermoeiende dag. Kwam pas rond 12:00 uit m'n bed, zo moe was ik. Gisteren was Boekenfestijn en dat heb ik vandaag gevoeld ook. Ik heb spierpijn in spieren die ik niet eens ken, last van m'n nek/rug en ik begin weer verkouden te worden (1 grote klaagzang.) En dan wil het uren volgen van de 152 uur livestream van Adrive ook niet echt helpen (ging laat naar bed.) Maar ben vandaag begonnen in 2 nieuwe boeken en heb er zelfs eentje uitgelezen, terwijl ik op de achtergrond de livestream van Adrive aan het luisteren was.

De boeken van 18-11-2018:
(Begonnen) 60 blz uit het boek The next together van Lauren James.
(Begonnen) 50 blz gelezen uit het stripboek De kleine prins en de planeet van de vuurvogel  (uitgelezen.)

110 blz gelezen vandaag, terwijl ik zo gebroken was. Van het stripboek De kleine prins en de planeet van de vuurvogel komt geen recensie. Ik weet niet zo goed hoe je een strip/manga moet reviewen zonder de afbeeldingen te laten zien, dus je moet zelf maar na het lezen bepalen of je de strip/manga goed vond ja of nee (ik vond het geweldig en mooi.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ben gebroken