Ben verdwenen in een boek

29-12-2018 2 reacties
Goede avond allemaal,
Vandaag 29-12-2018 was ik verdwenen in m'n boek. Ik zat zo in het verhaal Wie niet weg is, dat ik hem niet neer kon leggen (wilde hem niet het gevoel geven dat ik hem verwaarloosde.) Ik had het niet gepland om hem vandaag uit te lezen, maar het gebeurde (oops...) M.J. Arlidge is voor mij persoonlijk een hele goede thrillerschrijver. Hij weet je aandacht te houden, pas op het allerlaatse moment komen alle puzzelstukjes samen en dan krijg je een mindblow over wie de dader werkelijk is. Normaal heb ik al heel snel in gaten wie de dader is en waarom (bij 1 thriller wist ik het al binnen 5 bladzijdes), dat kan frustrerend zijn en vind het soms zonde van mijn tijd en aandacht. Ben daarom heel erg blij dat M.J Arlidge maar blijft doorschrijven (die man is blijkbaar niet te stoppen, zo snel komen zijn boeken uit.)
Voor de rest heb ik niet veel bijzonders gedaan (streams gekeken enz.) 

Het boek van 29-12-2018:
(Verder gegaan) 186 blz gelezen uit het boek Wie niet weg is van M.J. Arlidge  (uitgelezen.)

Zat er nog over na te denken om een recensie te schrijven over Wie niet weg is (heb het met zijn 2 e-books ook gedaan), maar doe het toch maar niet (mijn motiverende redenen.) Als je dit boek wilt lezen, raad ik je aan om eerst de andere delen van de serie te lezen. Meestal kan je met thrillerseries er zo inspringen, maar bij deze serie niet (maar je moet doen en laten wat je wilt.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ben verdwenen in een boek

Gesponsorde boeken