Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bi Bliyoo

Bliyoo – een nieuwe dienst van Bruna, staat in de steigers. Het is een dienst om binnen een bepaalde abonnementsperiode onbeperkt e-books te kunnen lezen – en een abonnement zal naar verwacht tussen de vijf en vijftien euro per maand gaan kosten. Voor de modernen onder ons: beoogd wordt een soort Spotify of Netflix voor boeken op poten te zetten. Vorige maand is een testperiode van drie maanden begonnen, waar ik me voor opgegeven heb. Gratis drie maanden boeken en tijdschriften lezen in ruil voor het invullen van een paar enquêtes – het leek me wel wat. Maar is het ook wat?

Onbewust dook er een heel oud woord in mijn warrig brein op. Het was maar een vlaag van een voorbijgaande associatie. Ik kan er nu ook even niet opkomen… Nadeel van het ouder worden, hoe moet dat over tien jaar wel niet worden… Wat was het toch ook weer… Kom, het ligt op het puntje van mijn tong… Toe nou toch… Iets met bi… Nee, niet biseksueel, dat is iets voor een ander blog… Ach dat is het:

Lees verder op mijn site

Reacties op: Bi Bliyoo