Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Bijna 2 jaar en 93 blogs en posts later....

Nog twee weken en dan verschijnt eindelijk mijn allereerste fantasyboek, getiteld ‘Asverze’! Geweldig nieuws natuurlijk en iets waar ik enorm naar uitzie na een looptijd van ongeveer twee jaar. Want zolang heeft het geduurd van het allereerste begin tot het moment waarop ‘Asverze’ straks gaat verschijnen als paperback, hardcover en e-book.

Tijd om even kort terug te kijken op die periode, onder andere op 93 wekelijkse posts en blogs. Jawel, 93! Ik kan het zelf ook nauwelijks geloven maar ik heb dus echt bijna twee jaar lang elke week iets online geslingerd over mezelf, mijn komende boek en mijn eerdere werk. Bijdragen waarbij ik soms nauwelijks wist waarover ik het nu weer eens moest hebben, of waarmee ik sommige mensen behoorlijk heb geïrriteerd door mijn toon, onderwerpen of soms commerciële insteek. Maar waarmee ik vooral ook veel mensen heb geïnformeerd, vermaakt en waarmee ik nieuwe lezers heb bereikt. En dat laatste, dat positieve effect, daar gaat het me om. Dat doet me goed en daarvoor ben ik heel erg dankbaar. 

Als aan het eind van het jaar de grootste drukte voorbij is, zal ik eens evalueren wat de opbrengst van al die blogs nu eigenlijk is geweest. Wat heeft het me gekost? Wat heeft het me gebracht? Wegen de baten op tegen de kosten? Ga ik ermee door en zo ja, hoe?

Maar dat is voor later. De komende maanden blijf ik nog elke week mijn ding doen. Er valt voorlopig immers nog meer dan genoeg met jullie te delen. Zoals bijvoorbeeld de komende reviews en reacties van lezers en recensenten op Asverze. Ik ben vol vertrouwen en heel benieuwd. Jullie ook? 

Let op: ben je een ervaren reviewer, houd je van fantasy, heb je in november en december nog tijd over en heb je een behoorlijk online en/offline bereik? Ik kan nog een paar goede recensenten gebruiken...Lees verder op mijn site

Reacties op: Bijna 2 jaar en 93 blogs en posts later....

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken