Bijna bye bye

Goede avond allemaal,
Vandaag 10-10-2018 was het een heerlijke leesdag. Ben verder gegaan in m'n boek en heb hem ook uitgelezen. Ik weet het, ik heb teveel gelezen vandaag (was niet de afspraak), maar ik zat helemaal in het boek en toen dacht ik van: ''Weg met dat rantsoen van 100 blz per dag, ik wil meer!'' Dus ja, dat is dus vandaag gebeurd. Voor de rest niet veel te vertellen.

Het boek van 10-10-2018:
(Verder gegaan) 208 blz gelezen uit het boek Escape from Asylum van Madeleine Roux  (uitgelezen.)

208 blz gelezen vandaag (yay voor de regelbrekers!) Van het boek Escape from Asylum ga ik geen recensie schrijven. Moet zeggen dat ik deze prequel heel erg goed vond. We zijn bijna bij het einde van de Asylum serie, heb van de Asylum serie nu alleen nog maar het novella boek (waarom heb je goede series snel uit!?)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Bijna bye bye

Gesponsorde boeken