Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Bijzonder bezoek

Een paar weken terug ontving ik bijzondere visite bij mij thuis. Het was weer een mijlpaal waar ik vroeger alleen van kon dromen. Wat was het geval? Een fan van mijn schrijven kwam bij mij thuis! Zij kwam speciaal naar Olst om uit mijn hand een gesigneerd exemplaar van mijn fairytale fantasy Het goud van de Gelaarsde Kat te ontvangen.
Het was ook niet zomaar een fan. Het was iemand die zelf ook een boek heeft geschreven, dus dat maakte het extra bijzonder. En zorgde, in ieder geval van mijn kant, voor extra zenuwen.
Ik had deze auteur al een paar keer eerder ontmoet tijdens evenementen en schrijfworkshops en ik had ook al een gesigneerd exemplaar van haar boek in bezit. Degene die bij mij thuis op bezoek kwam, was niemand minder dan Suzanne van den Buijs, auteur van de autobiografische dichtbundel Suus leven met Asperger. Meer over deze dichtbundel kun je hier lezen.
Ik had voor haar een mooi pakket samengesteld, bestaande uit o.a. boekenleggers, een Mickey Mouse poppetje, een Godijn pen en twee boeken: Naast Het goud van de Gelaarsde Kat ook de verhalenbundel Onthullingen, waarin mijn verhaal De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal is opgenomen. Zodra ik het weet, laat ik hier zeker weten wat Suzanne van deze boeken vind.
Suzanne had voor mij ook iets meegenomen. Het was iets dat ik graag wilde hebben. Haar missie is namelijk om Asperger en autisme uit de taboesfeer te halen en te zorgen dat er meer begrip/ openheid voor komt. (De stichting Samen Sterk zonder Stigma zet zich trouwens ook in om het taboe op psychische ziektes te doorbreken.) Om haar missie uit te dragen heeft Suzanne speciale flyers laten drukken. Eén zo’n flyer had ze voor mij meegenomen. Ik ben er heel blij mee.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Bijzonder bezoek