Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Binnen zitten: een zegen of een vloek?

Ik ben een introvert. Een rasechte "ah lekker binnen zitten!"-persoon. Tijdens dagen zoals deze houd ik me bezig met mijn werk (vertalen), mijn andere werk (schrijven) en mijn huishouden.

Eigenlijk doe ik dus wat ik altijd doe. 

Dat is natuurlijk niet voor iedereen zo. Zit jij graag binnen? Of mis je het contact met andere mensen? Het feesten? Het shoppen? 

Misschien is het fijn om nu boeken te lezen, of te puzzelen, of films te kijken. Voor wie graag verhalen leest; ik heb er een aantal gratis op mijn website staan. Die kun je gewoon gratis lezen, zit niks aan vast.

Liever iets anders? Heb je Kobo Plus, dan kun je zowel Dwaalvuur als Oragayn daar opzoeken (en anders zijn deze voor een kleine prijs als e-book te koop). 

Ik realiseer me dat lezers momenteel doodgegooid worden met "lees nu gratis dit-en-dat"-acties. Ik deed dat echter al héél lang, dus ik ga daar gewoon mee door!

Ben jij acties met gratis leesvoer, leesvoer tegen kleine prijsjes, of "lees dit boek en kijk de film"-dingen tegengekomen? Laat het hieronder weten! Samen komen we deze kennismaking met de introverte wereld wel door ;) 

Ik denk dat ik een dezer dagen "Doctor Sleep" eens ga kijken (de film dus). Heb jij dat boek al gelezen en/of de film gezien? Wat beveel jij aan om even te ontsnappen aan de muren van je huiskamer?
Lees verder op mijn site

Reacties op: Binnen zitten: een zegen of een vloek?

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken