Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

Blauwe bonen, de omslag

afe205f8a9373cf8054ab1f0f9de0967.jpg
Voor 'Blauwe Bonen' neemt Terrence Lauerhohn de lezer mee in een hulpeloze speurtocht naar menselijkheid. Crooner kent geen genade. Niet voor zichzelf, niet voor zijn slachtoffers. Zijn pistool is zijn maat, de blauwe bonen zijn voedsel. Geniet van de huiveringwekkende stilte in deze thriller.

De flaptekst: Aan mijn ontreddering.
Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben... Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam.
(De Crooner)

Daer gy in 't geraes en gedonder van 't geschut moet staen, dat u de blauwe bonen om de ooren vliegen.
(Desiderius Erasmus)

“Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien.” (auteur Anthony Holslag)

Blauwe bonen verschijnt 30 november, met nu al een winactie (en...ALTIJD PRIJS: http://www.123website.nl/lauerhohn/62434736

Reacties op: Blauwe bonen, de omslag

Gesponsorde boeken