Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

Blauwe bonen, het aangrijpende en spannende relaas van een misdadiger.

81d4721c8651624ec8123b14d353a20c.jpg“Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien.” (auteur Anthony Holslag)
“Een spannende, integere, slimme thriller die de duistere hoekjes van je geest even belicht.” (Verhaaldeskundige Ambilicious uitg.)
“Blauwe bonen was echt voor mij al een genot om te lezen als manuscript”. (Danielle Henssen, proeflezeres)
“Zeer aangrijpende, meeslepende thriller. Pakt je bij je nekvel en laat je niet meer los.” (Nathalie Lemaitre, proeflezeres)

Ik ben en mag dus ook best wel trots zijn op mijn misdaadthriller Blauwe bonen. Bijna drie jaar geleden begon ik aan het manuscript voor dit verhaal, dat vooral dankzij de thema’s en de aard van het hoofdpersonage een literaire thriller genoemd mag worden. Ook al is Blauwe bonen niet mijn eerste boek en wel mijn vijfde alweer, is het toch een debuut. Tot nu toe schreef ik namelijk Fantasy, Horror en bovennatuurlijke Thrillers met een Sciencefictionrand, maar Blauwe bonen is mijn eerste misdaadverhaal dat ook in de echte wereld zomaar zou kunnen gebeuren. Het hoofdpersonage, zelf allesbehalve een lieverdje, staat in het criminele wereldje bekend als de Crooner. Na een gevalletje van pure pech krijgt hij de grootste gangsterbaas uit de onderwereld achter zich aan. Om zijn voortijdige dood te voorkomen gaat hij als eerste over tot actie. Die beslissing voert hem echter naar een door hemzelf gehate ontdekkingstocht over zichzelf en zijn beweegredenen, en brengt hem in een ontzettend naar pakket waar hij zichzelf uit moet zien te vechten om de wraak van de gangsterbaas te overleven.
Bij het schrijven van dit verhaal – dat losjes is gebaseerd op het sprookje Blauwbaard –, volgde ik graag de manieren van mijn grote voorbeelden op Thrillergebied: Quentin Tarantino en Joel & Ethan Coen, ofwel de Coen brs. Zet je dus maar schrap voor flink wat absurd geweld en welhaast magisch realistische belevenissen.
Al bij de aanvang ondervond ik dat het schrijven van dit soort verhalen mij erg goed bevalt. De eerste versie van Blauwe bonen werd dan ook binnen enkele maanden afgerond. Nu ben ik drie schrap - en herschrijfrondes verder en werken mijn uitgever (Ambilicious) en ik aan de uiteindelijke, definitieve versie, die november 2019 zal verschijnen.
Degene die mijn eerdere boeken graag hebben gelezen en van Fantasy, Horror en Sciencefiction houden, hoeven echter niet bang te zijn dat ze nu alleen nog maar misdaadthrillers van mijn hand kunnen verwachten. Ik blijf even graag in de bovennatuurlijke wereld rondhangen met mijn pen, maar ik breid mijn oeuvre wel heel graag uit met dit nieuwe genre.
Ik hoop dat ik jullie zo snel mogelijk de omslag van Blauwe bonen kan laten zien, die ongetwijfeld heel oogstrelend – of toepasselijk zal zijn – Blauwe bonen is nu al te pre-orderen! Onder de bestellers verloot ik twee gesigneerde exemplaren, en iedereen die het boek via mij bestelt mag als extra een gratis digitaal exemplaar van twee andere boeken van mij uitkiezen, met dank aan mijn uitgever, Ambilicious (keuze tussen: Nirwana – toekomstthriller – en Zielenmenners –Horrorfantasy –).
Stuur een e-mail naar pixel@zeelandnet.nl, met je naam en adres en als onderwerp: ‘alvast Blauwe bonen bestellen’. (gesigneerde exemplaren)
*aanbieding geldt tot datum van publicatie Blauwe bonen, rond begin november 2019. Naar je cadeaukeuze zal ik je na aanschaf van het boek vragen en dat zal dan z.s.m. met Blauwe bonen naar je worden toegestuurd.
Mijn website: www.123website.nl/lauerhohn
Blauwe bonen op Facebook: https://www.facebook.com/Blauwe-bonen-899197750411653/?modal=admin_todo_tour
#blauwebonenroman

Lees verder op mijn site

Reacties op: Blauwe bonen, het aangrijpende en spannende relaas van een misdadiger.

Gesponsorde boeken