Blog

06-07-2016 6 reacties
Hallo iedereen

Ik ben een meisje van zestien jaar en ben verslaafd aan boeken lezen én schrijven. Ook heb ik een eigen website opgstart, die ik als blog ga gebruiken en waar ik recensies zal posten. 

Wie ben ik: Ik ben een meisje van zestien jaar met een passie jegens lezen en schrijven. Het is dan ook een zalig gevoel om papier tussen je vingers te laten glijden en in een nieuwe wereld te duiken, die je leven op z'n kop kan zetten. 
Niet alleen lezen maakt daar deel van uit, ook schrijven is belangrijk. Ik schrijf van gedichten en kortverhalen tot lange verhalen. Het is een deel van mijn leven en een verslaving. Niet te stoppen, wat ik ook doe.
Natuurlijk ga ik zoals jullie allemaal naar school en leer ik bij. Mijn leven staat niet stil en ik amuseer me kostelijk met vrienden en vriendinnen. 

Wat doe ik: Schrijven, natuurlijk! Schrijven en lezen. Soms is tekenen ook wel een optie, al heb ik daar het geduld en de tijd niet meer voor. Je kan me altijd bereiken op Wattpad als je daar behoefte aan hebt of gewoon even mijn verhalen wilt bekijken: https://www.wattpad.com/user/Rani1999
Op deze site wil ik mijn eigen gedachten en herspenspinsels de vrije loop laten gaan, maar ook promoten en boeken recenseren. Gewoon voor het plezier en omdat het kan!

Hoe het begon: Schrijven maakte altijd een groot deel van mijn leven uit en ik begon me er in te verdiepen. Wat begon met boeken lezen, eindigde dus met eigen letters op papier zetten. Wat ben ik nu dan ook trots dat de verhalen steeds langer worden en op iets beginnen te lijken! Ik hoop met hart en ziel dat dit een deel van mijn leven zal blijven.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Blog

Gesponsorde boeken