Blog van 2 dagen

Goede avond allemaal,
Vandaag 01-02-2019 is het begin van de maand februari. Gisteren had ik geen blog geschreven, want ik was het simpelweg vergeten. Ik ga nog wel melden wat ik gisteren heb gelezen en laat ook nog even zien welke boeken ik deze maand allemaal gelezen heb (+readingchallenges die ik heb afgevinkt.) Vervolgens vermeld ik als van ouds wat ik vandaag gelezen heb.

Het boek van 31-1-2019:
(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het e-book Empire of storms van Sarah J. Maas en was daarmee op blz 450.

De boeken van de maand januari:
Gaten van Louis Sacher (Reading challenge categorie oktober + recensie.)
Dieper dan de doden van Tami Hoag.
Caraval van Stephanie Garber (Reading challenge categorie december + recensie.)
De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist.
The assassin’s blade van Sarah J. Maas.
Throne of glass van Sarah J. Maas.
Crown of midnight van Sarah J. Maas.
Heir of fire van Sarah J. Maas.
Queen of shadows van Sarah J. Maas.

Deze maand 4 boeken en 5 e-books gelezen, 2 categorieen van mijn reading chalenge (oktober en december) gelezen en afgevinkt en 2 recensies geschreven. Ik had zo te zien een goede maand en was helemaal verdwenen in de Sarah J. Maas boeken.

Het boek van 01-02-2019:
(Verder gegaan) 128 blz gelezen uit het e-book Empire of storms van Sarah J. Maas (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen
Reacties op: Blog van 2 dagen

Gesponsorde boeken