Hilde Vandermeeren Auteur

Blogpost: Hilde Vandermeeren

Blog voor EQMM

Mijn kort verhaal 'The Lighthouse' verschijnt in het dubbelnummer van maart/april 2016 in het Amerikaanse Ellery Queen's Mystery Magazine (EQMM). Het werd vertaald door Josh Pachter. Onlangs werd mij gevraagd om een blog te schrijven op de site van dit magazine. In de link hieronder vindt u mijn blog. Samen met twee intrigerende personages die mij geïnspireerd hebben om een misdaadauteur te worden (Hercule Poirot en Miss Marple) ga ik op zoek naar de oorzaak van het tekort aan vrouwelijke Vlaamse misdaadauteurs. Het begin luidt als volgt:

"Belgium is a small country in Europe with three official languages: Dutch (Flemish), French, and German. It is well known for its chocolate, fries, and . . . the lack of female Flemish crime writers."

Het vervolg leest u in de link hieronder. Veel leesplezier!

http://somethingisgoingtohappen.net/2015/09/02/a-belgian-mystery-solved-by-poirot-himself-by-hilde-vandermeeren/

Lees verder op mijn site

Reacties op: Blog voor EQMM

Gesponsorde boeken