Blogpost: Marieke Leest

Blogtour - Een extra wens voor kerst - Kathryn Freeman

Ik mocht deelnemen aan de Blogtour van Choclit met het ebook 'Een extra wens voor kerst'.

De cover geeft alvast veel kerstsfeer weer, waardoor je alweer kan gaan dromen van een witte kerst. 

In een 'extra wens voor kerst' komt Melissa nadat ze drie jaar geleden gescheiden is van de manipulatieve Lawrence voor het eerst weer iemand tegen die haar hart probeert te veroveren en daar misschien wel in kan slagen. Echter is ze in het verleden al enorm gekwetst geweest en durft ze niemand meer toelaten in haar leven, ondanks dat Daniel wel heel hard probeert om haar te laten zien dat niet alle mannen hetzelfde zijn. Haar zoontje William en zijzelf hebben samen een leven opgebouwd en Lawrence heeft zijn zoon sinds de scheiding niet vaak meer gezien. Kerst komt er bijna weer aan en de 8-jarige jongen weet niet zeker of de kerstman wel echt bestaat en besluit hem te testen door hem 2 dingen te vragen.

Een romantisch, enigszins voorspelbaar, verhaal dat ideaal is om tijdens de kerstdagen te lezen. De schrijfstijl is makkelijk, soms eerder simpel. De perspectieven van verschillende personages worden ook wat door elkaar gebruikt.

Daniel vond ik een echt leuk personage voor een feeldgood verhaal. Melissa sprak me wat minder aan aangezien ze voor mij wat girlpower miste. Maar haar zoontje William maakt het weer helemaal goed door de manier waarop hij doorheen het verhaal openbloeide.

De kerstlichtjes aan, een kerstmuziekje op de achtergrond en in het beste geval een wit sneeuwtapijt buiten, en de sfeer is compleet om van dit boek te genieten. Een leuke feelgood met een happy end en een mooie kerstwens.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Blogtour - Een extra wens voor kerst - Kathryn Freeman

Een extra wens voor kerst - Kathryn Freeman Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken