Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: De boekenkast van Bianca

Blogtour: Liefde in Milaan serie deel 1,2 en 3. Geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn

Liefde in Milaan - Saskia M.N Oudshoorn
De serie is alleen digitaal uitgebracht. (boeken op de foto zijn uitgebracht voor de blogtour)

Namens uitgeverij Zomer & Keuning mocht ik deelnemen aan de blogtour "Liefde in Milaan" dank hiervoor.

"Je bent pas rijk als je iets bezit wat je niet kunt kopen."

Kan jij wel de nodige feelgood gebruiken en heb je zin om drie delen lang met kriebels in je buik en een glimlach op je gezicht te lezen? Lees dan de serie: Liefde in Milaan!

In de "Liefde in Milaan" serie, die uit drie delen bestaat, maak je kennis met  Anneloes en Gianluca. Anneloes en Gianluca zijn beide vrijgezel. Anneloes haar ex-vriend Emiel is vreemdgegaan en Gianluca is weduwnaar. Zijn geliefde Elizabeth is door een nare ziekte te vroeg overleden.

Anneloes en Gianluca worden beide door hun vrienden via een blind date aan elkaar gekoppeld. De levens van Anneloes en Gianluca verschillen enorm van elkaar maar toch is er iets wat beide aanspreekt. Is het liefde op het eerste gezicht of staat "iets" hun de liefde in de weg?
Ik vloog zo wat door deel één, heel veel humor en echt een verhaal dat zich in het echte leven kan afspelen.

In deel twee "Loes, Luca & Liz" lees je de gedachtengang van Gianluca en Anneloes. De liefde groeit enorm, maar de twijfel ook en de emoties lopen hoog op. Elizabeth, de overleden vrouw van Gianluca, speelt nu een grote rol. De emoties zijn goed voelbaar en dat heeft Saskia goed weten over te brengen.
Ik heb zo meegeleefd met Anneloes en Gianluca. Bij Anneloes voelde ik haar twijfel en angst of zij wel de ware is voor Gianluca. Bij Gianluca het gemis en de liefde voor zijn overleden Elizabeth, maar ook de steeds meer groeiende gevoelens voor Anneloes.

En toen had ik deel drie voor mij liggen, "Casa dell' amore". Zo benieuwd waar dit verhaal heen zou gaan, maar tegelijkertijd wilde ik niet dat het verhaal zou eindigen, zo genoot ik van de serie.
Ondertussen hebben Anneloes en Gianluca in Nederland alles achter gelaten om in Milaan een landhuis op te knappen. De liefde tussen die twee blijft groeien. Bij Anneloes is de twijfel er nog steeds, heeft ze de juiste keuze gemaakt om alles in Nederland achter te laten? Over haar liefde voor Gianluca twijfelt ze geen seconde, maar Anneloes voelt enige spanning als een oude jeugdliefde van Gianluca opduikt. In deel drie gebeurd veel en er zit een flink tempo in de gebeurtenissen, maar het is allemaal zo passend, de liefde spat van de bladzijdes af, al had een deel vier ook niet vervelend geweest!

Sakia bedankt voor deze fijne serie, ik heb er echt van genoten!73217dba48718658f67106440d5669ac.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Blogtour: Liefde in Milaan serie deel 1,2 en 3. Geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn

Toeval bestaat niet - Saskia M.N. Oudshoorn Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners