Blogpost: Marieke Leest

Blogtour 'Magische Redding'

Ik mocht weer deelnemen aan de blogtour van het tweede deel van de heksenzielen-trilogie, Magische redding van Maja Vermeulen. Let op er kunnen in de recensie spoilers staan over het eerste deel als je dit nog niet hebt gelezen.

Het boek begint met een samenvatting van de wat er in deel 1 gebeurd is met daarna een korte terugblik op de 8 maanden tussen Krachtig ontwaken en Magische redding, waarin we een beeld krijgen van hoe Rosalind zicht heeft aangepast aan het leven in de 21e eeuw.

Olivia, Leonard en Rosie hebben er nu gezelschap bij gekregen van Niccolo, het vriendje van Olivia. Samen doen ze vaak dingen, maar Leonard voelt zich niet zo op zijn gemak bij Niccolo. Op een bepaald moment ziet Olivia enkele keren een verschijning van haar moeder en het viertal besluit terug te keren in de tijd op het moment dat haar moeder nog leefde. Toevallig komen ze net aan op de dag dat haar moeder zou ontvoerd en vermoord worden en willen ze deze gebeurtenis proberen tegen te gaan.

Ik vond dit boek nog mooier dan het eerste deel. Het is een fantasy vol spanning en avontuur en ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Het eindigt ook een beetje met een open verhaallijn, dus het wordt uitkijken naar het derde deel hoe het verder gaat met Olivia en co. Ik wil graag Maja Vermeulen bedanken dat ik ook deze keer weer mocht deelnemen aan de blogtour.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Blogtour 'Magische Redding'

Magische redding - Maja Vermeulen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken