Blogpost: Marieke Leest

Blogtour: 'Privacy Live' van Annet Hulst

Privacy Live ik mag dankzij Vrouwenthrillers en uitgeverij Letterrijn deelnemen aan de blogtour van Privacy Live, een spannende young adult. Het verhaal start met een nieuwe reality tv-show op de Nederlandse zender AirTV.

Jente, een zeventiejarige vlogster die zelf beroemd wil worden en zich ook kandidaat heeft gesteld voor een ander reality tv-programma zit gekluisterd aan de tv als de eerste liveshow wordt vertoond. Het is een soort big brother- programma maar waarbij mensen stiekem enkele weken aan een stuk worden gefilmd en waarbij hun vuile was voor heel Nederland wordt vertoond. Jente is helemaal onder de indruk van het programma en dat wekt af en toe wat wrevel op bij Daniël, haar vriendje, die ook bij AirTv werkt. Hij zou willen dat ze er wat minder door geobsedeerd is. Na een zoveelste discussie besluit Daniël om het uit te maken en vervolgens verdwijnt hij met de noorderzon. Jente is er helemaal ondersteboven en gaat hem zoeken.

We kennen allemaal wel enkele realityshows en hebben er meestal wel eentje of meer, al dan niet stiekem gezien. Privacy Live gaat nog een stukje verder. Maar wat je niet kan vermoeden is hoe het er achter de schermen echt aan toe gaat.

Doorheen het boek bouwt de spanning verder op want steeds kom je meer te weten over de ware toestanden bij AirTv vanuit de perspectieven van Jente en Daniël. De hoofdstukken zijn kort, het boek is vlot geschreven en de auteur slaagt erin om de ware toedracht voor de lezer verborgen te houden en slechts met mondjesmaat te verklappen waardoor je gekluisterd bent aan het boek tot het einde.

Een heel mooi, vlot en spannend debuut voor young adults, maar ik heb er ook van genoten en ik ben toch iets ouder dan de doelgroep.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Blogtour: 'Privacy Live' van Annet Hulst

Privacy Live - Annet Hulst Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken