Blogpost: sven

Boek 21/18 + twijfel leesclub

18-08-2018 door sven 6 reacties
Zopas heb ik het boek De drie huurlingen uitgelezen van Raymond e Feist.
Feist vooral gekend door zijn boeken over de jongen Puc die uitgroeit tot een groot magier. De belevenissen op de planeten Midkemia en Kelewan.
Dit boek werd samengeschreven met Joel Rosenberg. Deze auteur schreef eigenlijk meer boeken over terrorisme en hoe deze zouden gelinkt zijn aan voorspellingen uit de bijbel. Blij om hem nog eens gelezen te hebben.
In dit boek De drie huurlingen moeten drie vrienden zich een weg banen in een politiek doolhof en proberen om zelf niet ten onder te gaan aan al de intriges.

Mijn challenge gaat voorlopig enorm goed, mijn boekenstop daarentegen heeft al meerdere moeilijke momenten gehad.
Zo kocht ik in Friesland de engelse omnibus met alle boeken erin van The hitchikers guide of the galaxy. En in Belgie nog een boek of 4.
Valt dus al bij al nog mee vind ik,of niet?
 
Deze week heb ik toch ook even getwijfeld of ik ging meedoen met de leesclub van Furyborn.
Zit op de twijfel of dit nu eigenlijk iets is voor mij.
Ik start in september met mijn opleiding voor fotograaf waardoor ik al zeker dag in de week geen tijd heb om te lezen en op Hebban te vertoeven. (Dat zal aanpassen worden een dag niet lezen.)

Iemand die kan helpen om mijn twijfel weg te nemen?

Voor de rest wens ik iedereen nog veel leesgenot en vooral leestijd toegewenst . Aangezien voor de meesten de vakantie er bijna opzit en de meesten dus weer minder zullen kunnen lezen dan ze willen. Ben er ook 1 van.

Doordat ik nu ook in het engels lees groeit die wil ik nog lezen lijst nog rapper. Dat abonnement op de Ready to Read was doorvoor ook niet echt een goed gedacht denk ik. En aan de andere kant, zo verveel ik me niet in mijn spaarzame vrije tijd.

Reacties op: Boek 21/18 + twijfel leesclub

Gesponsorde boeken