Blogpost: EMBV

Boek uit Royal Collection

146a3f21f5c7081b591b718d125c3659.jpgHet bloggen over boeken etc is voor mij begonnen met Koningshuizen. Daar schreef ik op mijn blog regelmatig over en plotseling rolde er van de Oxford University Press een mail in de mailbox met de vraag of ik een boek wilde lezen en er over wilde schrijven... Nu was lezen al een grote hobby, dus het antwoordt was ja... Inmiddels blog ik over alle boeken die gelezen worden, maar zal altijd trouw blijven aan de boeken over Koningshuizen.. That's how it started....

Dus nu even tussen de voorjaars/tuinkriebels door een boekje uit de eigen Royal Boeken Collectie gelezen.

Royal Wedding : Andrew and Sarah 

Het huwelijk van prins Andrew en Sarah Ferguson vond plaats op 23 juli 1986 in de Westminster Abbey in Londen, Engeland.

Het boekje bevat 52 pagina’s waarin we kennis maken met Andrew en Sarah, alles volgen rondom de verloving en natuurlijk heel van over en van het huwelijk aangevuld met heel veel kleurenfoto’s .Samengevat : Een compact boekje dat een must is voor iedere Koningshuis ( Engels) verzamelaar.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boek uit Royal Collection

Gesponsorde boeken