Kevin_P Auteur

Blogpost: Kevin_P

Boekbloggers gezocht voor e-book 'Kolberg'

03-09-2020 door Kevin_P 3 reacties
Onlangs heb ik van mijn boek ‘Kolberg’ (non-fictie) een e-readerversie uitgebracht. Het vertelt de geschiedenis van Hitlers laatste propagandafilm ‘Kolberg’ en de opkomst en ondergang van de gelijknamige Duitse stad. Een iets uitgebreidere beschrijving is hier te lezen: link

Graag wil ik 10 digitale versies van dit boek beschikbaar stellen in ruil voor een recensie op Hebban (en eventueel ook op andere sites). Ik verzend het e-pub-bestand of de PDF naar 10 door mij uitgekozen aanmelders. Je kunt je aanmelden via info @ kevinprenger.nl. Als je iets vermeld over waarom je dit boek graag wilt lezen, maak je net iets meer kans.

Bij voorbaat dank voor je belangstelling voor dit boek en ik ben alvast zeer nieuwsgierig naar de recensies!

Reacties op: Boekbloggers gezocht voor e-book 'Kolberg'

Gesponsorde boeken