Blogpost: Sanne Nijsen

Boeken die verfilmd moeten worden

11.jpg?w=251&h=300

Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)

9.jpg?w=212&h=300
Illuminae van Amie Kaufman en Jay Kristoff
Moet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.

31.jpg?w=260&h=300
Starters van Lissa Price
Denk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.

5.jpg?w=214&h=300
Demons of the Ocean van Justin Somper
Nee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.

7.jpg?w=218&h=300
Sevenster – Alexandra Penhryn Lowe
Ik had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.

41.jpg?w=231&h=300
Het dodenpad – Kevin Brooks
Over dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.

21.jpg?w=226&h=300
Er zullen geen helden zijn van Anna Seidl
Ja, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.

6.jpg?w=300&h=153
The Infernal Devices van Cassandra Clare
Wie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden

Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?11.jpg?w=251&h=300Elk jaar worden lezers heel blij gemaakt als hun favoriete boek verfilmd wordt. Ik zou ook een gat in de lucht springen als één van mijn favoriete boeken verfilmd zou worden. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten of het boek goed neergezet wordt als film, of dat je het echt los moet zien.Natuurlijk zal een verfilming nooit zo goed worden als het boek, dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met hoe de lezer zich dingen voorstelt. De ene ziet de hoofdpersoon met zwart haar, de andere ziet het hoofdpersonage met blond haar. Natuurlijk is dit voor elk persoon verschillend, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben!Vandaag ga ik het hebben over de boeken waarvan ik hoop op een verfilming. Als ze hier dan ook daadwerkelijk plannen voor hebben, zal ik een gat in de lucht springen en heel erg gaan fan-girlen. (Of gaan huilen, als de film zó ontzettend slecht is.)9.jpg?w=212&h=300Illuminae van Amie Kaufman en Jay KristoffMoet ik het nog uitleggen? Dit boek is zó geweldig. De schrijfstijl van dit boek is echt uniek en je vliegt letterlijk door het boek heen. Hoewel het boek bijna 600 bladzijden bevat, merk je hier als lezers niets van. Het enige wat je wilt is dat het boek niet ophoudt! Het heeft allerlei elementen die nodig zijn voor een goed boek. Het laat de lezer lachen (altijd leuk als je opeens begint te grinniken in het openbaar, bijvoorbeeld in de bus, iedereen denkt dat je gek bent, maar jij hebt de grootste lol!) maar ook huilen. Ja, I admit, het einde is geweldig!
Het enige minpunt dat dit boek bevat, is de chat-taal. Ik zelf erger me er dood aan, en het waren dan ook mindere stukken om te lezen.
Mijn volledige recensie vind je hier.31.jpg?w=260&h=300Starters van Lissa PriceDenk eens na, hoe gaaf zou dit boek zijn? Een wereld waarin alleen nog maar jongeren en ouderen leven, de enige die een injectie gehad hebben tegen een dodelijk virus. Alleen jongeren die samen wonen met “rijke” ouderen hebben nog kans op een toekomst, is dit niet het geval. Dan doe je dingen die een normaal mens niet eens zou verzinnen om te doen voor geld. Zou jij je eigen lichaam uitlenen voor geld? Natuurlijk is elke situatie anders.
In dit boek volgen we Callie, die hard geld nodig heeft om de medicijnen te kunnen betalen van haar broertje. Hierdoor doet ze iets wat ze niet van zichzelf had verwacht, ze leent haar lichaam uit, in ruil voor geld. Echter neemt het verhaal een hele andere wending.
Mijn volledige recensie kun je hier vinden.5.jpg?w=214&h=300Demons of the Ocean van Justin SomperNee hoe kom je erbij dat ik dit boek bij elke gelegenheid aan bod breng? Nee dat doe ik toch niet?!
Eigenlijk doe ik dit wel, omdat de gehele serie zwaar ondergewaardeerd is en zeker meer aandacht verdiend. Ik ben een enorme fan van de serie, en je kan zo ontzettend veel mogelijkheden op! Zo kan je er meer een horror verhaal van maken, of juist romantischer. Endless possibilities. (Maar, ga de serie lezen!)
Mijn volledige recensie is hier te vinden.7.jpg?w=218&h=300Sevenster – Alexandra Penhryn LoweIk had van dit boek een aantal verwachtingen, maar wat er uiteindelijk uitkwam, was totaal onverwachts! Het boek is veel beter als je in eerste instantie verwacht, en als je het hebt uitgelezen wil je ook echt direct door in het tweede deel Wolfsbloed.
In dit boek volgen we Eveline, die na het oproepen van geesten tijdens een feestje, opeens dingen ziet die niemand anders ziet. Eveline is eerst bang dat ze bezeten is door een geest, die wraak wil nemen omdat zij en haar vrienden hem hebben wakker gemaakt. Niets blijkt minder waar, Eveline heeft een eeuwenoude gave, die van de Wachters. Hierdoor ziet ze zowel geesten en demonen. Een nadeel? Hun zijn zich ook bewust van de aanwezigheid van Eveline.
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.41.jpg?w=231&h=300Het dodenpad – Kevin BrooksOver dit boek heb ik weliswaar geen recensie geschreven, het is zeker een boek waar je naar moet kijken. Ik moet ook zeggen dat Kevin Brooks toch wel één van mijn meest favoriete schrijvers is. Vooral vroeger las ik regelmatig zijn boeken, en ik vond ze allemaal geweldig en kon er geen genoeg van krijgen!
Het dodenpad gaat over de broers Ruben en Cole die erachter willen komen wat er gebeurt is op de nacht dat hun zus Rachel vermoord is. Samen reconstrueren ze de laatste reis die hun zus heeft gemaakt, die eindigt bij de plek waar ze vermoordt is.
Het dodenpad is zeker een boek waarvan ik je aanraad deze te lezen. Het is gewoon een ontzettend goed boek, die je tot diep in je hart zal raken.21.jpg?w=226&h=300Er zullen geen helden zijn van Anna SeidlJa, ook dit boek noem ik vaak. Dit komt vooral omdat het gewoon een ontzettend goed boek is, maar niet een boek die je snel zal oppakken. Ik wilde gewoon een keer wat anders proberen, en ik ben er zeker ontzettend blij mee dat ik dat heb gedaan.
In het boek van Anna Seidl volgen we Miriam, die een schietpartij op haar middelbare school heeft overleefd, maar wel oog in oog heeft gestaan met de schutter.
Als dit boek verfilmd wordt, zal het zeker heftig zijn, maar ook erg mooi. En ik denk wel zeker je tijd waard!
Mijn volledige recensie kan je hier vinden.6.jpg?w=300&h=153The Infernal Devices van Cassandra ClareWie kent de trilogie van Cassandra Clare niet? Persoonlijk mijn favoriete serie tot nu toe van Cassandra. Het is ook leuk om over bepaalde karakters te lezen voordat je in haar serie The Mortal Instruments gaat lezen, omdatThe Infernal Devices eigenlijk voor TMI hoort te staan. Sommige dingen van TID keren namelijk terug in TMI. Niet heel erg opzichtig, maar het zijn de kleine dingetjes, die het natuurlijk super leuk maken! Ik zelf vond deze boeken erg leuk, en raad ze jullie dan ook zeker aan!
Mijn recensies over de serie kan je hier vinden. Van welke boeken hopen jullie dat er een verfilming komt?%MCEPASTEBIN%

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boeken die verfilmd moeten worden