Blogpost: karin

Boeken lezen met Karin

Al jong begon ik met boeken lezen, eigenlijk las ik alles wat ik tegen kwam van Thea Beckman tot toen al Robin Cook ik was toen een jaar of 14. Ik pakte gewoon van alles wat me leuk leek in de bibliotheek en in de boekenkast van mijn vader. Op een gegeven moment kwam ik in de boekenkast van mijn moeder oude boekjes tegen, van Havanha  Garriet Jan... Nou zei mijn moeder die  zal je wel niet kunnen lezen die zijn in Overijssel s dialect! Niet  vond alleen vond ik ze  prachtigik heb ze gelezen en ontzettend gelachen met die oude boekjes, echt een aanrader voor degene die het begrijpt. Super leuk en simpele humor

Reacties op: Boeken lezen met Karin

Garriet Jan Vijfling 1 - Havanha Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken