Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Boekencafé

Naast mijn grotendeels onbetaalde baan als auteur ben ik als vrijwilliger moderator van het Godijn Publishing Boekencafé op Facebook. Het is een heel gezellig online café waar we praten over boeken en alles wat daarmee te maken heeft.
Iedere maand hebben we twee Boeken van de Maand, dat zijn boeken die we extra onder de aandacht brengen met o.a. een fragment en een interview met de auteur. Mijn fairytale fantasy Het goud van de Gelaarsde Kat is ook aan de beurt geweest.
In het begin deed ik de coördinatie van beide Boeken van de Maand, maar na enkele maanden merkte ik dat dit wat veel werd. Ik wilde er zelfs mee stoppen. Gelukkig heb ik nu hulp van Esmeralda van Belle en doen we elke maand ieder één boek. Zo is het beter te behappen. Het is ook leuk om te zien dat zij er weer net een andere invulling aan geeft dan ik.
De vrijgekomen tijd heb ik inmiddels opgevuld met andere (schrijf-)bezigheden, zo gaat dat als je iets leuk vindt. Toch ben ik blij dat ik niet meer maandelijks twee Boeken van de Maand moet doen, omdat je dan ook van beide boeken de administratie moet bijhouden en die van elkaar moet onderscheiden.
Inde maand augustus hebben we een iets ander concept van Boek van de Maand, in die maand zullen twee verhalenbundels centraal staan en krijg je een kijkje achter de schermen bij de jury.
Jebent van harte welkom in het Boekencafé!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boekencafé

Gesponsorde boeken