Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Boekenleggers! Gebruik jij die nog?

Als je e-books leest, heb je ze natuurlijk niet nodig, maar voor degenen die nog papieren boeken lezen zijn ze vaak heel handig: boekenleggers. Tenzij je liever ezelsoren vouwt of gewoon paginanummers onthoudt (of je boek op z'n kop legt als je het weglegt), zijn het best bruikbare hulpmiddelen. 

Afgelopen week kwam mijn uitgever met het idee om alvast boekenleggers te laten maken voor mijn debuut (dat deze zomer uitkomt). En wat zijn ze mooi geworden! Ik ben er heel blij mee. Uit praktisch oogpunt ook: ze zijn lekker stevig, dus gaan ze lang mee. Ik vind dat toch wel prettiger dan oortjes vouwen ... ;) 

Gebruik jij nog boekenleggers? Heb je een favoriet? ac641b106ecae571a30d5452375f21ea.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boekenleggers! Gebruik jij die nog?

Gesponsorde boeken