Tea. Hebban Team

Blogpost: Tea.

Boekenlijst invullen januari 2016

22-12-2015 door Tea. 19 reacties
Afgelopen jaar heb ik voor het eerst een boekje bijgehouden met daarin de gelezen boeken met waardering.
Het leuke hiervan is dat de herinnering aan zo'n boek direct terugkomt bij het zien van de titel. De ene keer een sprongetje van het hart, de andere keer een beetje dubieus omdat het boek wat doorzettingsvermogen vergde, maar ook dat geeft voldoening wanneer het boek uit is.
Vreemd genoeg krijgt een boek vaak nog een staartje, werkt door in het brein.

Voor 2016 probeer ik per maand afwisselend te lezen, een deel van de voorgestelde categoriën, aangevuld met boeken die ik zelf al wilde lezen en, heel belangrijk: de zogenaamde "spoedjes", dat zijn bijvoorbeeld nieuwe boeken die vaak een enorme aantrekkingskracht hebben .

Op 1 januari start ik met:
1-Het Schervengericht van A F Th van der Heijden. In de categorie een boek met meer dan 500 pagina's. Staat al lang op m'n lijstje, ben     benieuwd.
2-Tirza-Arnon Grunberg. Boek dat verfilmd is.
3-Linda-Leif GW Persson. Boek met Hebbanrecensie 1* of 2*
4-Dame Blanche-Elvin Post. Humoristisch boek. Dit genre lees ik niet zo vaak, ben nieuwsgierig!
Als ik deze 4 gelezen heb kijk ik hoeveel tijd er nog over is voor de rest van de boeken die ik per maand wil lezen, er staan er nog heel veel op m'm wensenlijst.

Iedereen die meedoet in 2016: Heel veel leesplezier!

-

Reacties op: Boekenlijst invullen januari 2016