Blogpost: Bianca

Boekenworkshop

Ik vertelde er in januari al over, maar we hebben inmiddels data voor de introductie van de Boekenworkshop. Zie ook www.bijluna.nl.

Data voor de Introductieworkshop staan gepland voor:
Zondag 1 maart 2020 van 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 15 maart 2020 van 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 5 april 2020 van 13.00 tot 16.00 uur

Op de website vind je mijn contactgegevens en kun je je aanmelden. Alle Workshops zijn aan de Vlietweg 14 in Leidschendam.

Afgelopen jaar verschenen er in Nederland zo’n 30.000 nieuwe titels. De gemiddelde Nederlander leest er 7 per jaar. Als jij een van die gemiddelde Nederlanders wilt zijn of misschien wil je juist wat meer lezen dan gemiddeld of je bent helemaal geen lezer, maar wil dit graag meer gaan doen – hoe kies je dan uit al die titels wat jij nu wilt gaan lezen? Daar ga ik je mee helpen.

Je hoeft geen lezer te zijn om deel te nemen aan deze workshops, het mag wel.
In verschillende workshops wil ik je meenemen in:
* Hoe bepaal je welke verhalen je aanspreken, wat vind je goed/niet goed?

Je kiest voor de introductie workshop, als je het daarna leuk vindt en je wilt je verder verdiepen kun je kiezen voor een verdiepingspakket van 5 workshops.

Ik ga je vertellen over verschillende genres, we gaan praten over ervaringen, we gaan praten over vormen waarin boeken worden uitgegeven en we gaan vooral ontdekken wat voor jou werkt en wat niet.

Je krijgt van mij geen verplicht leesvoer. De workshop richt zich op boeken, maar verhalen komen in vele vormen tot ons. Ik ga je voorzien van ideeën en daar gaan we over praten!Wat heb je nodig om deel te nemen aan de workshops:Je beheerst de Nederlandse taal, in de workshop zal ik titels gebruiken die in ieder geval vertaald zijn in het Nederlands. Of je besluit boeken in een andere taal te lezen is natuurlijk altijd aan jou.Verder heb je niets nodig. Voor de eerste les zal ik je een heel klein beetje huiswerk geven en dit werk je verder uit gedurende de volgende workshops, maar meer hoef je er niet voor doen.

Reacties:
“De tijd vloog, ik krijg weer zin om te lezen.”
“Enthousiasme gevonden om in het vervolg anders in een boekwinkel rond te kijken.”

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boekenworkshop