Blogpost: Bianca

Boekenworkshop Bij Luna

Afgelopen paar keer heb ik een Kerstbrief geschreven voor vrienden en familie en deze ook live geplaatst om bij te praten over mijn leesjaar, lezen is tenslotte mijn grootste hobby. Maar dit jaar heb ik ander nieuws!

2019 ben ik samen met mijn zus begonnen met een eigen initiatief "Bij Luna". “Bij Luna” is een plek om te ontspannen, tijd te vinden voor jezelf en creatief bezig te zijn. Afgelopen jaar hebben we een pilot gehouden van een boekenworkshop en komend weekend houden we er nog eentje. De eerste pilot was al erg succesvol en daarom gaan we dit per 2020 aanbieden aan iedereen. Erg spannend en erg leuk om te doen!

Wil je meer weten? Zie www.bijluna.nl voor meer informatie over ons initiatief of zie https://www.bijluna.nl/boeken-workshop/ voor de workshop. Je mag mij ook mailen op bianca@bijluna.nl. Op dit moment staan er nog geen data op de site, maar als je interesse hebt, laat gerust een berichtje achter, dan houden we je op de hoogte. De data zullen nu snel live komen. De workshop wordt gehouden in Leidschendam (regio Den Haag).

Veel zin in!
Lees verder op mijn site

Reacties op: Boekenworkshop Bij Luna

Gesponsorde boeken