Blogpost: Eske Groeneveld

Boekiemonster doet haar intrede!

Daar gaat ie dan. Mijn eerste poging tot een blogpost. Ik ben Eske, niet Esther of Elske of wat dan ook. Ik woon in een pietepeuterig dorpje met bijna alleen maar grijze hoofden die er allemaal wonen om de rust, het strand en de duinen en de polder. Soms vragen mijn ouders zich af of het wel zin heeft om op vakantie te gaan. 
Ik doe ook een poging om een verhaal te schrijven. Het is Fantasy/SF en ik weet niet zeker wat het nou is. Als ik het hele verhaal uit zou gaan leggen (dat is allemaal heel wetenschappelijk bedoeld) is het waarschijnlijk SF, maar op het tweede gezicht is het vast Fantasy. Ik zou het niet weten. 
Verder ben ik op het moment veel te veel boeken tegelijk aan het lezen. Het is heel raar, maar sinds dat ik aan het schrijven ben, lees ik opeens veel meer. En niet zomaar veel meer, ik heb 99% van de boeken die op deze site staan in het laatste halfjaar gelezen. Alsof schrijven mijn verhalenwoede aanwakkert. Ik lijk wel op koekie monster.
Scrunch scrunch, daar gaat weer een boek.

 Ik denk dat ik vanaf nu de hele vakantie ga proberen om voor het schrijven hier een stukje te schrijven.

Reacties op: Boekiemonster doet haar intrede!

Gesponsorde boeken