Wendy van Mieghem Auteur

Blogpost: Wendy van Mieghem

Boeklancering Hoogsensitiviteit

Zaterdag 7 september 2019 is het zover: dan verschijnt het boek Leven met hoogsensitiviteit. Het is de eerste van een reeks praktische psychologie gidsen, ingedeeld per onderwerp. Leven met hoogsensitiviteit is het tweede Nederlandstalige psychologieboek van psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem. Eerder schreef zij al het handboek De wijsheid achter emotie en gevoel.

De boeklancering wordt gecombineerd met een open dag en een gemoedelijke sfeer. Je hebt de hele dag, tussen 10 en 17 uur, de tijd om jouw exemplaar van het boek Leven met hoogsensitiveit op te halen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naar wens het boek laten signeren door Wendy van Mieghem. Ook is het mogelijk om andere papieren producten uit de webshop te bekijken/kopen of een praatje te maken.

Rond 14 uur zal Wendy een praatje houden en het ‘eerste exemplaar’ overhandigen aan de mystery guest. Houd er rekening mee dat het rond deze tijd wat drukker kan zijn. Het kan hierdoor gebeuren dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent.

De boeklancering/open dag wordt gehouden in Harkstede, in Wendy haar voortuin. Het adres is Henricus Hasekampsingel 9. Kom je met de auto of fiets? Parkeer dan voor het huis of, wanneer deze plaatsen bezet zijn, even verderop bij de school. Hoewel de straat doodlopend is, is er na de school volop ruimte om te keren. We duimen voor goed weer. Bij slecht weer zal de boeklancering/open dag binnen plaats vinden. Ik hoop je te zien op zaterdag 7 september!

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem – Bewustleven.eu / Psychologieboeken.eu

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boeklancering Hoogsensitiviteit

Leven met hoogsensitiviteit - Wendy van Mieghem Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken