Antoinette Kalkman Auteur

Blogpost: Antoinette Kalkman

Boekpresentatie Bonuszoon - 19 mei 2019

Wat een memorabel moment! Vandaag kom ik bij van een fantastische boekpresentatie die gisteren plaatsvond op plaats delict. Het verhaal dat bijna zes jaar geleden in mijn hoofd ontstond, is gisteren in handen gekomen van ruim 110 gasten tijdens de boekpresentatie op Plantage Willem III en inmiddels bestellen ook steeds meer boekwinkels een of meerdere exemplaren bij Centraal Boekhuis. Ik kan het bijna niet geloven en heb vandaag al meerdere vreugdedansjes gedaan in mijn woonkamer. Beetje gek misschien, maar wat kan het schelen. Een lang gekoesterde droom is uitgekomen en ik geniet ervan met volle teugen. 

Ondanks dat ik in 2013 een verhalenbundel (in eigen beheer) heb uitgegeven waar inmiddels bijna 5.000 exemplaren van de persen zijn gerold en in 2018 mee heb geschreven aan de Waddenbundel Paal 15, is de boekenwereld voor mij relatief nieuw. Ik wilde al heel lang het zogenaamde 'echte werk'. Een verhaal, een boek. En dat is er nu: mijn psychologische thriller Bonuszoon. Uitgegeven bij Godijn Publishing. Dus vandaag is het de hoogste tijd dat ik mij actiever bezig ga houden met deze mooie boekensite Hebban. Vandaar dus deze eerste blog: nog een memorabel moment. Voor mij tenminste!

Op mijn website Antoinette Schrijft vertel ik regelmatig over de achtergronden van Bonuszoon, het bijzondere gebied waar het afspeelt en de onderliggende thema's. Misschien vind je het leuk om me daar te volgen. Natuurlijk laat ik af en toe ook hier van me horen. Wil je iets specifieks van me weten? Dan hoor ik dat graag. Ik vind het leuk je te leren kennen! Hartelijke groet, Antoinette

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boekpresentatie Bonuszoon - 19 mei 2019

Bonuszoon - Antoinette Kalkman Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken