Anjet Daanje Auteur

Blogpost: Anjet Daanje

Boekpresentatie "De herinnerde soldaat" van Anjet Daanje

Ik ben op het moment nog bezig met het corrigeren van de drukproeven van mijn nieuwe roman "De herinnerde soldaat", maar vandaag heeft mijn uitgever met de drukker afgesproken dat het manuscript op 6 november naar de drukker gaat, en dat de roman half november gedrukt en gebonden zal zijn, en dus helemaal klaar.

De presentatie van de roman is op zondagmiddag 24 november vanaf halfvier bij uitgeverij Passage in Groningen. Iedereen is van harte welkom. Het programma voor de presentatie moeten we nog verder invullen, maar ik zal in ieder geval een stuk voorlezen uit mijn roman, en als je daar prijs op stelt, kun je een exemplaar kopen en dat door mij laten signeren.

De officiële uitnodiging van uitgeverij Passage voor de presentatie luidt als volgt:

Boekpresentatie "De herinnerde soldaat" van Anjet Daanje

Wie ben ik eigenlijk?
Deze existentiële vraag is uiterst belangrijk voor een soldaat die tijdens de gevechten in de Eerste Wereldoorlog zijn geheugen kwijt is geraakt. Zijn vrouw weet hem op te sporen in het gesticht en neemt hem mee terug naar zijn oude huis, zijn gezin en zijn leven, waar hij zich echter totaal niets van herinnert.

Dit is het begin van de nieuwe roman van Anjet Daanje: De herinnerde soldaat. Daanje beschrijf het verhaal in een bezwerende stijl, alsof je in het hoofd van de soldaat zit. Literaire stijl en verhaallijn zorgen voor een ongelofelijk indrukwekkende roman.

De-herinnerde-soldaat--voorkant.jpg

Op zondag 24 november presenteren we deze roman. Vanaf halfvier zijn belangstellenden welkom bij Uitgeverij Passage, Sint Jansstraat 15, Groningen. Met een nader bekend te maken programma zullen we het boek daar presenteren, we heffen het glas en je kunt zelf gaan ervaren wat voor een bijzonder boek Anjet Daanje heeft afgeleverd.

Wees welkom die middag. De deur opent om drie uur.

Reacties op: Boekpresentatie "De herinnerde soldaat" van Anjet Daanje

De herinnerde soldaat - Anjet Daanje Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken