Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Juliette van Nes Auteur

Blogpost: Juliette van Nes

BOEKPRESENTATIE OP ANDERHALVE METER


Afgelopen zondag (30 augustus 2020) presenteerde ik mijn historische roman 'De vrouw met de schelp' in de Amsterdamse Boekhandel. Het was de eerste presentatie sinds de lockdown en de belangstelling was dan ook groot. Eindelijk weer eens iets feestelijks. Langslopend publiek op weg naar de supermarkt wilde graag binnenkomen vooral als ze nog ergens een mogelijke ruimte bespeurden. De boekhandelaar had zijn handen vol de mensen te bewegen door te lopen. Na afloop van het vraaggesprek stonden de drankjes klaar en probeerden de aanwezigen op1,5 meter van elkaar het glas te heffen. Dat viel niet mee. Kijk naar de bruiloftsgasten bij minister Grappenhaus die er niet in slaagde om de bruiloftsgasten van zich af te slaan. Wij hebben niet gezoend en ook geen handen geschud! Dat was niet makkelijk maar is gelukt.
Zo kan ik weer verder met een volgende presentatie die 27 september as zal plaatsvinden. Houd deze site in de gaten! En als je niet kunt komen dan wil je misschien het boek 'De vrouw met de schelp' lezen.


Lees verder op mijn site

Reacties op: BOEKPRESENTATIE OP ANDERHALVE METER

De vrouw met de schelp - Julia Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners