Blogpost: Conny Schelvis

#Boektober

Zoals jullie misschien gelezen hebben op mijn blog of via FB of Twitter ben ik ook gestart met lekker lezen in @Boektober.
Mijn boekenberg is hoog zat en ik heb ook nog een stuk of zes recensie exemplaren liggen dus ik kom er hopelijk deze maand aan toe daar een behoorlijk gat in te gaan slaan !
Normaliter lees ik gemiddeld tussen de 15 en 20 boeken in de maand en hoop dit keer de teller op 25 te krijgen...
Ik lees altijd meerdere boeken tegelijk dus op 1 oktober had ik nog twee titels liggen waar ik al aan begonnen was. Dit waren "de raketwedstrijd", een leuk kinderboek zeker met een thema wat goed bij de kinderboekenweek past en "onverwerkt verleden" van Stamtelos ( op hebban onder titel pastor te vinden) . Beide had ik al voor 1/3 gelezen dus eerst maar uitlezen.
Vervolgens Dummie de mummie en Slimpie Dimpie gelezen, ook twee heerlijke kinderboeken. Dummie was had ik week eerder al gelezen maar had hem even herlezen voor recensie om bepaalde stukjes even terug te lezen. Dus eigenlijk tel ik die maar niet mee ook al staat ie op mijn boekenplank.
"de gruwelijke generaal" van Douglas kon ik niet laten liggen in de boekwinkel en die heb ik gisteravond met plezier gelezen... ( en wat leuk een quote uit een recensie van mij staat achter in het boek, wat een verrassing!).
Vandaag "fout"van Mel Wallis de Vries als tussendoortje gelezen voor ik verder ga in "A27"van Popa. Die lees ik ook voor de Hebban Leesclub. 
Kortom al een aardige start gemaakt,er zullen veel kinderboeken voorbij komen in kader van de kinderboekenweek die volgende week gaat starten...
Daarnaast heb ik die enorme boekenberg dus nog liggen zoals ik al zei.. probleem is dat er zulke leuke titels tussen zitten zodat je teveel "lees"tijd verspilt met het kiezen...
Op mijn blog hou ik jullie op de hoogte van de gelezen titels en kan je mijn recensies vinden.

Ik hoop dat er veel mensen gezellig mee gaan lezen in #Boektober !

Lees verder op mijn site

Reacties op: #Boektober

Gesponsorde boeken