Blogpost: Conny Schelvis

#boektober prijspakket is binnen !

Vlak voor oudjaar ging de bel en stond de postbode op de stoep met mijn mooie prijspakket !
Dus je begrijpt super blij met deze afsluiting van het jaar ! Inmiddels twee titels gelezen waarvan ik ook mijn recensies ( net als tzt van de andere titels ) op Hebban zal zetten. Ik heb van verschillende titels al veel gehoor, ben zeer benieuwd naar de Kruisdraagster dus zal met plezier de boeken lezen en bespreken ! 
"portret van een vrouw" heb ik ook besproken voor Boekenbijlage, gisteren is daar mijn recensie geplaatst. 
"Onder de maan" las als een trein en het vervolg er op, "in het bloed"heb ik inmiddels ook gelezen... 
93347c0700ddb2431f61a9f931a9c332.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: #boektober prijspakket is binnen !

Gesponsorde boeken