Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

BOEKVONNIS

i285978589394432203._szw175h900_.jpgBOEKVONNIS BLAUWE BONEN - UITSPRAAK DOOR VIJF THRILLERLEZERS.
De afgelopen weken boog een leesclub van vijf lezers zich intensief over mijn Thriller-noir Blauwe bonen, voor ‘Boekvonnis’ van ‘Thrillerlezers’. In die weken konden ze mij vragen stellen over het boek en gaven zij hun uitgebreide meningen over de omslag, het boek tot aan het midden, en natuurlijk ook over het hele boek, met vermelding van zinnen die hen vooral aanspraken en die hun leesplezier aanvuurden.
Aan de hand van de gestelde vragen (waartussen redelijk wat behoorlijk pittige zaten) en de bevindingen in hun recensies, kan ik afleiden dat de deelnemers Blauwe bonen allemaal goed begrijpen en gelukkig ook de juiste thema’s weten te waarderen. Noot: De HP - en ultieme antiheld - Crooner maakt volgens hen veel tegenstrijdige gevoelens los, wat exact mijn intentie was toen ik dit verhaal schreef.
Nu de vijf deelnemers Blauwe bonen allemaal hebben gelezen maakt Thrillerlezers de uitslag bekend, en ja… ik mag ook ditmaal weer uiterst trots zijn op mijn recente Thriller… Maar, lees het hele zeer verhelderende artikel, en zie voor jezelf waarom het eindoordeel een grote grijns van tevredenheid op mijn gezicht bracht:
https://thrillerlezers.blogspot.com/2020/07/boekvonnis-met-blauwe-bonen-van.html?fbclid=IwAR2O5RVx87TD2QSWqRZB6pNx5CL2jb7U9Uu0VtneowQS-gh522-EN9EgtfM

Lees verder op mijn site

Reacties op: BOEKVONNIS

Gesponsorde boeken