Laurie Hebban Team

Blogpost: Laurie

Boeken waar ik de rest van het jaar naar uitkijk

18-07-2019 door Laurie 10 reacties
Zo, mijn allereerste blog op mijn Hebban profiel. Ik wist helemaal niet dat dit mogelijk was en ik blogde dus altijd op mijn eigen blog. Dit artikel past echter beter hier, want ik ga een overzicht maken van de boeken waar ik de rest van het jaar naar uitkijk. En het zijn er veel.
Juli
- Steeds verder weg
van Helena Fox. Ik mag dit boek lezen voor de Young Adult Club, een van de laatste voordat de genreclubs volledig overgaan naar de Hebban VIP club. Ik ben benieuwd naar dit boek, vooral naar de uitwerking van mental health. De laatste tijd zijn er veel boeken die dit thema bespreken en ik hoop dat Steeds verder weg uniek is in dit subgenre.
- Mijn broer heet Jessica van John Boyne. Oei oei oei, ik heb nog niets van de beste man gelezen, maar samen met een paar andere dames van Literatuur en Feelgood mag ik dit boek voor Hebban lezen. Mijn broer heet Jessica gaat over een transgender en ik ben heel benieuwd naar dit verhaal.
- De Genadigen van Margeret Owen. Dit boek staat al heel lang, heel hoog op mijn wil ik lezen lijstje, al sinds Blossom Books het vorig jaar al eens aankondigde op social media.

Augustus
- Versplinterd van Teri Terry. Voruit, ik heb dit boek al in het Engels, maar nog niet gelezen. Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat na de gebeurtenissen in Gebroken.
- De Duivelsdief van Lisa Maxwell. Eindelijk, eindelijk het vervolg op De Laatste Magiër. Hoe zou het verder gaan met Esta en Harte?
- Genadeloos van Lis Lucassen. In augustus keren we terug naar Californië en naar de campus van de universiteit daar. Ik ben benieuwd of Genadeloos net zo lekker leest als Grenzeloos, maar daar ga ik wel van uit.
- Het Koninkrijk van Jess Rothenberg. Dit klinkt als iets unieks, ik ben benieuwd!

September
- Misschien is het anders van David Yoon. Dit is er zo eentje die ik in de gaten ga houden, want ik weet niet of dit me wel trekt. Er staat bij "voor de fans van Nicola Yoon" en ik val daar niet onder.
- Nocturna van Maya Montayne. Ook dit boek staat al een tijdje op mijn wil ik lezen lijstje. Ik ben erg benieuwd, want ik hoor wisselende geluiden.
- Genadejaar van Kim Liggett. Toen ik dit boek op de site van Best Of YA zag staan wist ik meteen dat ik het wil lezen, dus kom maar op!
- De laatste brief van Rebecca Yarros. Ik heb deze al in het Engels, want ik dacht dat dit boek niet vertaald zou worden. Dat gaat dus wel gebeuren en het verschijnt in september.

Oktober
- Finale van Stephanie Garber. Ik kijk vooral uit naar wat anderen van dit boek vinden, ik heb het al in het Engels gelezen en vond het geweldig.
- The burning shadow van Jennifer Armentrout. Dit is het vervolg op The darkest star en verschijnt in oktober in het Engels. Ik dacht dat deze serie niet vertaald zou worden, maar wel dus. Ik ga deze nu afmaken in het Engels, want ik ben al begonnen en dit boek is gepre-ordered.
- One small thing van Erin Watt. Ik ben heel benieuwd naar dit boek omdat dit een nieuw verhaal van dit duo is en het klinkt anders dan De Royals.
- Muze van Laini Taylor. Jaaaaaaaaaaaaaa, het vervolg op Zonderling!

November
- Girls Of Storm And Shadow van Natasha Ngan. Dit is het vervolg op Girls Of Paper And Fire en na die cliffhanger wil ik heel graag weten hoe het verder gaat.
- Queen Of Nothing van Holly Black. Yes, de publicatie is vervroegd van januari 2020 naar november 2019. Ik wil weten hoe deze trilogie afloopt.
- Birthday van Meredith Russo. Dit klinkt als een zeer interessant verhaal.
- De wensmuur van Mia Sheridan. Dit boek is een mysterie, want er is nog geen achterflap beschikbaar. Maar het is Mia Sheridan, dus dat zit vast goed.

December
- Droom van mij van Jennifer Armentrout. Een zevende deel in de "Wacht op mij" serie, ik ben benieuwd! Heb tot nu toe alleen deel 1 gelezen.

Nog geen datum
- Supernova van Marissa Meyer. Dit is het slotdeel van "Renegades" en heeft nog geen Nederlandse titel.
- The Sky Weaver van Kristen Ciccarelli. Het laatste deel van de Iskari trilogie. Ik weet niet of deze titel overgenomen wordt.
Tot zover de boeken waar ik naar uitkijk. Waar kijk jij het meest naar uit?

Reacties op: Boeken waar ik de rest van het jaar naar uitkijk

Gesponsorde boeken