Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Bookstoreday 2019

Zaterdag 25 mei was het weer Bookstoreday. Een dag waarin de boekwinkel extra in het zonnetje wordt gezet. Veel boekwinkels hebben die dag leuke acties en aanbiedingen.
Ook de boekhandel bij mij in Olst, Korten Boek en Kantoor, deed hieraan mee. Zo was er ’s morgens een lezing van Suzanne van den Buijs. Zij las voor uit haar autobiografische dichtbundel Suus leven met Asperger. (Zie hier voor een eerder bericht over dit boek.)
85122ba96b517201009dbe2ef3633097.jpg


Tijdens de vrouwendag in Olst (zie hier en hier) leerde ik Suzanne en haar werk voor het eerst kennen. Omdat ik zelf ook een vorm van autisme heb, sprak haar dichtbundel me erg aan en heb ik deze een paar weken terug al gekocht. Later heb ik met haar en Aaltje Blankman (auteur van Een klein beetje vertrouwen) en een tiental anderen een schrijfworkshop gevolgd in Olst (waarover morgen meer op www.liesbethjochemsen.wordpress.com) en natuurlijk greep ik deze kans om mijn exemplaar van Suus leven met Asperger te laten signeren. Ik heb tijdens Bookstoreday de dichtbundel van Suzanne dus niet gekocht, want die had ik al, en helaas was ik ook net te laat voor de voordracht, maar ik heb wel gezellig met Suzanne gepraat.
En wat ook leuk is: iemand uit de persoonlijke kring van Suzanne heeft mijn boek Het goud van de Gelaarsde Kat gekocht! Ik mocht er ook iets inschrijven. Als hij het boek uit heeft, wil Suzanne het graag gaan lezen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Zelf heb ik die dag vier boeken gekocht:
Wij zijn de Bickers, van Simone van der Vlugt (gesigneerd, ben ik heel blij mee!)
De jongen op de berg, van John Boyne (gekocht bij de Kruidvat)
Het Rosie effect, van Graeme Simion (deel 1, Het Rosie project las ik ooit als Bookazine)
Hex, van Thomas Olde Heuvelt (wilde ik al heel lang en voor 5 euro kon ik het niet laten)

Wat heb jij gekocht op Bookstoreday? Laat het me weten.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Bookstoreday 2019

Het goud van de Gelaarsde Kat - Liesbeth Jochemsen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken