Esther van der Ham Auteur

Blogpost: Esther van der Ham

C serie deel 5, dag 1: carrousel

Alhoewel deel vier in de C-serie, Censuur, nog niet heel lang uit is, begint de roep om deel vijf al. Een lastig dilemma. Ga ik door of niet? Als ik aan het begin van het schrijfproces van een nieuw boek sta, lijkt het haast een onmogelijke taak om het boek af te krijgen.
De verhaallijn voor het vijfde deel in de C-serie bedacht ik al in januari, tijdens een schrijfweekend met De kleurrijke schrijfcoach Jolanda Pikkaart. Het thema bedacht ik in december 2018, tijdens een etentje. Zo kan het gaan. Inspiratie ligt overal op de loer.
En nu ... schrijven. 
40 dagen van 2000 woorden per dag is een nieuw boek. En vandaag is dag 1.
Wil je met me meelezen? Lees dan mijn blog en meld je aan!

Lees verder op mijn site

Reacties op: C serie deel 5, dag 1: carrousel

Censuur - Esther van der Ham Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken