Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Calm Waters

Alsof het mij allemaal komt aanwaaien!  Ik kan niet anders zeggen dat ik erg trots ben op het feit dat mijn roman 'De stilte van het water' nu ook als Engelstalige versie verkrijgbaar is. Juist omdat de onderwerpen die aan bod komen in het verhaal van Ladymia, een jonge moeder die te maken krijgt met mensenhandel en mensensmokkel, helaas nog iedere dag het wereldnieuws halen.
Nu ziet dan ook 'Calm Waters' het levenslicht en bereik ik hiermee nog meer potentiele lezers. Het heeft natuurlijk wel wat moeite gekost om een goede vertaling te krijgen, zeker wanneer de inhoud en essentie van de gekozen woorden zo belangrijk zijn.  
Nu zogenaamde native-speakers de vertaling hebben gelezen en hun goedkeuring hebben gegeven kan ik niet anders zeggen dat het 'hit the nail on the head' :) 
Zijn er lezers onder jullie die graag Engelstalige boeken lezen? En zijn dat ook vertaalde boeken of uitsluitend van Engelse auteurs? Ben benieuwd.



8df75bdb397628d3e4ae9d132bae3cf0.jpeg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Calm Waters

Calm Waters - Norman Jansen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners