Esther van der Ham Auteur

Blogpost: Esther van der Ham

Carrousel is verschenen - deel vijf in de C-serie

Alhoewel er al veel boeken van mijn hand zijn verschenen, blijft het uitkomen van een nieuw boek eerg spannend. Het openen van de dozen van de drukker, het uitpakken van de eerste boeken, opdoen, bladeren, voelen ... het is bijzonder. Dan volgen een aantal drukke dagen: signeren, inpakken, versturen naar bestellers en bloggers, naar het centraal boekhuis zodat het straks in de (online)boekwinkels verstuurd kan worden...

En dan is het afwachten op de eerste reacties. Wat vinden de lezers van het boek? Komt het over zoals ik het bedoeld heb? In het boek Carrousel is voor het eerst sprake van een mannelijke hoofdpersoon, Sven. Geheel nieuw om vanuit het mannelijke perspectief te schrijven, maar wel leuk om in de huid te kruipen van Sven. Hij staat op gespannen voet met zijn ex Mel en ook haar perspectief wordt weergegeven in het boek. 

Ik wens iedereen veel leesplezier en ben blij dat de eerste recensie spreekt over een steengoed boek.
Ik hoop dat er nog veel enthousiaste reacties zullen volgen over dit boek waarvan het onderwerp uit mijn directe omgeving is genomen. Het ligt me na aan het hart.

Veel groeten, Esther


d8df9d0e1f2efd2b07e615cbd47d992b.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Carrousel is verschenen - deel vijf in de C-serie

Carrousel - Esther van der Ham Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken