Blogpost: Priscilla Hanselaar

Cilla's minibieb - boeken 04/04

Vorige boekenupdate was twee weken geleden.
Sorry! Maar ik wilde mijn minibieb even opgeruimd hebben voordat ik een nieuwe blog zou posten.
Wat ik dus heb gedaan.
Er lagen echt heel veel romannetjes in, daar heb ik er een paar van laten liggen.
En naar wat voor mijn idee oude boeken waren en toch niemand zou gaan lezen 
(aangezien die er al een aantal weken instaan) heb ik die er ook uitgehaald.

En dus een nieuwe lading boeken weer neergelegd, met een nieuwe poging voor de kinderboeken.
Ligt het aan Hoek van Holland of zijn er meerdere minibiebs waar de kinderboeken spontaan verdwijnen?
Iemand een idee daarvoor?

Maar goed,
Hierbij het 'nieuwe' aanbod van Cilla's minibieb!

8a648251066c9201291bb18604da56d1.jpg

Afgelopen week heb ik in ieder geval de tijd gehad om heerlijk te lezen;
Ik heb boek 17 en 18 uit van de Pretty Little Liars-reeks, de Engelse boeken. Heerlijke boeken om te lezen en zoooo spannend! Goede schrijfster die Sara Shepard. Ik ga zeker naar haar nieuwe boeken kijken!
Deze reeks is nu helemaal uit, waardoor ik dus heerlijk kan beginnen met de televisieserie. Yes, zo lang op gewacht!

Daarnaast ben ik alweer bijna klaar met de laatste Shopaholic-boek. Ik weet nog niet zo goed wat ik daarvan moet vinden, maar het is prima vermakelijk. Al denk ik alleen dat het Shopaholic-idee er een beetje uit is. Het is nu een heel ander verhaal dan waar het mee begon. Al probeert ze het shoppen wel een beetje terug te laten komen.

Door het mooie weer van gisteren krijg ik heerlijk de lente-kriebels!
En kijk eens, wat een mooie bomen er staan bij mijn minibiebje! Love it!

3615e82200725450cb89fcc9413948c5.jpg

Reacties op: Cilla's minibieb - boeken 04/04

Gesponsorde boeken