Claudia Stinne Auteur

Blogpost: Claudia Stinne

Nr. 5 Claudia blogt: Strijd tussen de OK-disciplines

Lees via de link mijn twee wekelijkse blog op FloorZorgt.nl; deze keer over de verschillende belangen in de operatiekamer

Ik ben Claudia, operatieassistent en praktijkopleider. Over deze functies vertel ik in mijn blogs, op deze plek vertel ik graag iets over mijzelf. Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee katten. Inderdaad, mijn twee katten. Hij is er niet supercontent mee, maar de dames kreeg hij er als bonus bij toen hij mij versierde. In mijn vrije tijd ben ik dol op koken en gezellig (lang) tafelen, ook leuk met een bordspel erbij! Mijn vriend en ik gaan graag opgedoft naar 20’s-30’s-50’s themafeesten. Ik ontspan door Power Yoga, sporten en lezen of schrijven.
Lees verder op mijn site

Reacties op: Nr. 5 Claudia blogt: Strijd tussen de OK-disciplines

Gesponsorde boeken