Mascha Gesthuizen Auteur

Blogpost: Mascha Gesthuizen

Collectersitemsvoor de decembermaand!

Collectors items voor december!

Wat is een gesigneerd boek nog waard als iedereen er één heeft?

De laatste exemplaren die ik zal signeren, komen uit mijn eigen kleine voorraad. Als die op is, is het gedaan. Op een enkele heel speciale uitzondering na, misschien.

Heb jij ook elk jaar decemberstress? Vertel ik de kinderen dit jaar hoe het zit met de Sint?  Biologische pepernoten of toch die van Bolletje omdat die gewoon het lekkerst zijn? Wel of geen gedichten? Zet ik dit jaar een kerstboom of niet? Nep of echt en dan wel of geen kluit? Hoeveel gangen krijgt het kerstdiner? Nodig ik mijn familie wel of niet uit? Verschans ik me met oud en nieuw op de bank met een boek of haal ik toch wat vuurwerk? Maar vooral: voor wie moet ik allemaal cadeautjes kopen en wat dan?Begin bij dat laatste. Een boek is altijd een fijn cadeau. Als je Halverwege het einde bij me besteld, zet ik er graag een persoonlijke boodschap voor je in. Een boek past prima onderin de kast tot je het gaat geven.

Wil je er één bemachtigen, wacht dan niet te lang. Een boek kost 18,95 euro, de verzendkosten bedragen 4,25 (brievenbuspakket).Bestellen kun je via mijn website. Gebruik daarvoor de onderstaande link. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Collectersitemsvoor de decembermaand!

Gesponsorde boeken