Blogpost: Patrick Berkhof

Comic con 2016 Utrecht

Hup in de trein op naar Utrecht voor de promotie van mijn boek en campagne op Voordekunst.nl. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten, ik was nog nooit eerder op een con. Een aantal weken hiervoor was op een vrij rustige stripbeurs in Rijswijk en dat bleek in vergelijking met de comic con een natte scheet. Wat een kermis! Het was druuuk, niet normaal. Games, comics, photoshoots, filmprops, auteurs, illustratoren en de zoete geur van popcorn. Ik had een poster voor mijn campagne op mijn rugtas geplakt in de hoop dat iemand het zou zien en lezen. Maar je kon alleen voetje voor voetje door de gangpaden schuifelen, geen mens die überhaupt een blik op mijn mooie poster kon werpen.
Effin, de meeste schrijvers die ik wilde spreken heb ik gesproken en eigenlijk heb ik  een heel gemene deal met ze gesloten: ik kocht hun boek en dan zouden ze mij sponsoren. Ik weet wie mijn kaartje gehad heeft en ik kan zien of ze een donatie doen. Zo niet, mhahaha; dan schrijf ik natuurlijk een heel stomme review op hebban. Neh, zo ben ik ook weer niet. Ik hoop gewoon dat ze mij als beginnend auteur willen bijstaan en elke gift is leuk meegenomen.
Na één week sta ik trouwens al op 25%. Nog 33 dagen te gaan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Comic con 2016 Utrecht

Gesponsorde boeken