Juliette van Nes Auteur

Blogpost: Juliette van Nes

COMPLOTTHEORIEËN? DE BRIEVENBUS DOET MEE

Soms wil de inspiratie niet komen dan dartel ik even rond op twitter. Vandaag ben ik me rot geschrokken van de vele tweets over complottheorieën n.a.v. de uitzending van gisteravond van Lubach. Ik ben een fan van Lubach vooral van zijn felle aanvallen op zaken die hem en mij zodoende eigenlijk ook, onwelgevallig zijn. Ik benijd hem, zelf zou ik ook wel zo'n beetje cynisch op de buis willen verschijnen. Tot nu toe zit ik op de bank alleen maar een beetje te knikken en te grijnzen of het niet eens te zijn.
Het onderwerp ligt bij mij gevoelig want zelfs mijn brievenbus is ingeschakeld in de strijd om het complot. Daar vind ik sinds een week folders, flyers en boekjes van 'burgers die het goed met me menen'. Het zijn 'mensen met gezond verstand'. De cover vermeldt dat er vier euro betaald moet worden om dat gezonde verstand te verwerven maar niemand die vraagt om betaling. Nog niet! Misschien zit er wel een chip in die boekjes die wanneer je een pagina omslaat je bankrekening en code kopieert zodra je inlogt bij je bank.In de roman 'De vrouw met de schelp' die trouwens 20,95 euro kost en 10,99 euro voor een e-book zit geen chip daar kun je van op aan. Je kunt het gewoon kopen bij de boekwinkel of in de webwinkel. Ik gooi het ook niet gratis door de Nederlandse brievenbussen. Ik kijk wel uit! Misschien word ik dan wel gefilmd en wie weet wat daar dan weer mee gebeurt.Als je verlost wilt zijn van de teksten en het gebral van idioten en oproerkraaiers lees dan een mooi boek.


Lees verder op mijn site

Reacties op: COMPLOTTHEORIEËN? DE BRIEVENBUS DOET MEE

De vrouw met de schelp - Julia Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken